Wrap elastic +0


Cei de la Fan Courier actioneaza cu maxima responsabilitate si in stransa colaborare cu autoritatile competente, respectand toate normele de igiena si preventie instituite de acestea si activitatea de curierat se desfasoara in conditii normale, fara restrictii sau limitari in nicio zona geografica.

Va recomandam totusi sa optati pentru plata cu cardul sau transfer bancar atunci cand plasati comenzi catre noi pentru a limita schimbul de numerar.

Asteptam pozele si impresiile voastre ca si pana acum, pe pagina noastra de facebook: CASA ZAMFIREI!

🌸🌸🌸🌸🌸

Coletele se vor pregati in aceeasi zi daca solicitarea se face pana in ora 10.30 , daca se face dupa aceasta ora, in urmatoarea zi. Livrarea se va face in 1- 2 zile lucratoare, de la predarea coletelor, prin Fan Courier si vor fi anuntate prin e-mail (verificati si in spam!) si prin sms, astfel:

  • Wrapul elastic este potrivit de la naştere până la 9 – 10 kg, are rezistenţă mai mare, însă bebe devine super bebe, năzdrăvan şi cu puţin efort se poate strecura…
  • Confecţionat din bumbac 100% – tricot interlock, certificat Oeko Tex 100 (interlock-ul este un tricot fin realizat din bumbac de cea mai bună calitate, categoria Combed Cotton – bumbac pieptanat. Datorita felului special în care este tricotat wrap-ul elastic Casa Zamfirei, partea din faţă a acestui material textil este identică cu cea din spate.
  • Dimensiuni: 50 cm * 500 cm.
  • Se spală la temperaturi de 30 grade.
  • Se calcă la temperaturi normale.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.