Protectie/ cover sisteme de purtat, impermeabila si calduroasa

Cei de la Fan Courier actioneaza cu maxima responsabilitate si in stransa colaborare cu autoritatile competente, respectand toate normele de igiena si preventie instituite de acestea si activitatea de curierat se desfasoara in conditii normale, fara restrictii sau limitari in nicio zona geografica.

Va recomandam totusi sa optati pentru plata cu cardul sau transfer bancar atunci cand plasati comenzi catre noi pentru a limita schimbul de numerar.

Asteptam pozele si impresiile voastre ca si pana acum, pe pagina noastra de facebook: CASA ZAMFIREI!

­čččččîŞ

Coletele se vor pregati in aceeasi zi daca solicitarea se face pana in ora 10.30 , daca se face dupa aceasta ora, in urmatoarea zi. Livrarea se va face in 1- 2 zile lucratoare, de la predarea coletelor, prin Fan Courier si vor fi anuntate prin e-mail (verificati si in spam!) si prin sms, astfel:

18 lei , cu ramburs, în aria de acoperire: https://www.fancourier.ro/acoperire/
12 lei , cu plata prin transfer bancar sau cu cardul (în 1-3 rate), în aria de acoperire: https://www.fancourier.ro/acoperire/
livrare gratuită peste 400 lei, în aria de acoperire: https://www.fancourier.ro/acoperire/

O aparatoare inteligenta pentru copiii pe care parintii ii poarta in orice fel de sistem – sling, wrap, mei tai sau orice alt sistem de purtare;

    • Materiale: interior micropolar gros, 300 gr/ mp (antipilling), exterior micro fibre (fas impermeabil);
    • Se spala la 40 de grade, nu uscati prin centrifugare, nu folositi inalbitori;
    • Se calc─â la temperaturi normale.

Afișez 1 rezultat