Marsupii SSC +6 (70 cm - 90 cm)

Dragii nostri, Casa Zamfirei isi deruleaza activitatea normal in ceea ce priveste livrarea solicitarilor voastre, deoarece atat atelierul cat si micul depozit se afla in curtea casei, mai mult, tot anul 2020 sistemele noastre de purtat vor avea preturi speciale!!!🌸

Cei de la Fan Courier, deasemenea actioneaza cu maxima responsabilitate si in stransa colaborare cu autoritatile competente, respectand toate normele de igiena si preventie instituite de acestea si activitatea de curierat se desfasoara in conditii normale, fara restrictii sau limitari in nicio zona geografica.

Va recomandam totusi sa optati pentru plata cu cardul sau transfer bancar atunci cand plasati comenzi catre noi pentru a limita schimbul de numerar.

Asteptam pozele si impresiile voastre ca si pana acum, pe pagina noastra de facebook: CASA ZAMFIREI!

🌸🌸🌸🌸🌸

Coletele se vor pregati in aceeasi zi daca solicitarea se face pana in ora 11.00 , daca se face dupa aceasta ora, in urmatoarea zi. Livrarea se va face in 1- 2 zile lucratoare, de la predarea coletelor, prin Fan Courier si vor fi anuntate prin e-mail (verificati si in spam!) si prin sms, astfel:

  • Recomandat pentru copii de peste 6 luni (7 kg, 70 cm) se poate folosi până la 25 kg.
  • Dimensiune punte : ssc standard : 35 cm latime, 38 cm inaltime;

ssc toddler : 45 cm latime, 46 cm inaltime

  • Confecţionat din bumbac 100% .
  • Marsupiul SSC se potriveşte purtătorilor de toate dimensiunile. Toate curelele sunt complet ajustabile, surplusul de material rămas îl treceţi prin benzi elastice, ca la o curea obişnuită, neatârnând inestetic;
  • Cureaua de la piept extrem de rezistentă, uşor de ajustat, culisabila pe verticală, nu permite alunecarea bretelelor;
  • Cataramele de înaltă calitate ale acestui sistem de purtat fac ca centura din talie să nu se poată deschide accidental, pentru siguranta extra este prevazuta cu protectie suplimentara.
  • Se spală la maşină la 40°C. Nu înălbi. Uscare normală.
  • Calcă la temperatură înaltă. Nu curăța chimic.

Afișez toate cele 9 rezultate

ssc final

Materialul punţii se distribuie uniform de la un genunchi la celălalt, funduleţul fiind mai jos un pic decât genunchii, în pozitia fiziologică de „M” (broscuţă). Astfel, şoldurile şi coloana vertebrală a copilului stau în cea mai sănătoasă şi mai confortabilă poziţie posibilă, nu atârnat.

Bretelele late şi centura distribuie uniform greutatea copilului pe şoldul şi umerii purtătorului (indicat celor cu probleme de spate).
Asiguraţi-vă că bretelele sunt strânse suficient pentru o potrivire perfectă pentru dumneavoastră şi copil. Bebeluşul trebuie să fie aproape de corpul dumneavoastră, permiţându-vă să aveţi o poziţie normală, fără să fie nevoie să vă aplecaţi pentru a compensa greutatea copilului.

Măsura unică facilitează purtarea bebeluşului de mai multe persoane, de diferite dimensiuni şi kg (ideal pentru o familie care doreşte să poarte bebeluşul într-un sistem adaptabil nevoilor fiecăruia).

Opţiuni de purtare în faţă şi în spate (nu se recomandă un SSC pentru purtarea pe şold pe termen lung pentru că greutatea ar apăsa pe umăr cu doar o singură breteluţă; pentru purtarea pe şold vă recomand un sling fix/ pouch, îl gasiţi pe această pagina: AICI).

Cu ajutorul unor ajustări adiţionale un SSC este ideal atât pentru purtarea bebeluşului, cât şi pentru alăptare. Când alăptaţi, lărgiţi puţin bretelele pentru a-i permite copilului să coboare mai jos în carrier.

Pentru siguranţă, asiguraţi-vă că aţi auzit click-ul când închideţi cataramele, ca să fiţi siguri că sunt închise bine.

SSC CASA este un Soft Structured Carrier (SSC) care se poate folosi pentru copii până la 25 kg.