Marsupii Ssc Half Wrap Conversion standard +4 (65 cm - 100 cm)

Dragii noștri, Casa Zamfirei isi deruleaza activitatea normal în ceea ce privește livrarea solicitarilor voastre, deoarece atât atelierul cât și micul depozit se afla în curtea casei și doar eu ma voi ocupa în aceasta perioada de toate câte vor fi, ”de acasă” și mai mult de atât ,sistemele noastre de purtat vor avea preturi speciale cel puțin doua luni, astfel ca, voi faceți o achiziție buna, noi supravietuim situatiei!

Cei de la Fan Courier, deasemenea acționeaza cu maximă responsabilitate și in stransa colaborare cu autoritatile competente, respectand toate normele de igiena si preventie instituite de acestea si activitatea de curierat se desfasoara in conditii normale, fara restrictii sau limitari in nicio zona geografica.

Va recomandam totusi să optati pentru plata cu cardul sau transfer bancar atunci când plasati comenzi catre noi pentru a limita schimbul de numerar.

Pentru a trece mai frumos si plin de speranta aceasta perioada, așteptam pozele voastre, pe pagina noastră de facebook: CASA ZAMFIREI , fie ca sunteti intr-un apartament, cu bebe alinat de colici sau eruptii dentare sau pur și simplu de dragalasit fără motiv ori la curte cu copiii în casutele noastre!

Doamne ajuta sa trecem cu bine peste toate!!! 🌸🌸🌸🌸🌸

Coletele se vor pregati in aceeasi zi daca solicitarea se face pana in ora 11.00 , daca se face dupa aceasta ora, in urmatoarea zi. Livrarea se va face in 1- 2 zile lucratoare, de la predarea coletelor, prin Fan Courier si vor fi anuntate prin e-mail (verificati si in spam!) si prin sms, astfel:

ssc toddler : ajustabil de la 40-48 cm latime, 50 cm inaltime

  • Benzile de umar (bretelele) si centura sunt cnfectionate din bumbac 100%, certificat Oeko Tex 100, panoul , gluga si protectiile bretele ale marsupiului sunt confecţionate din: bumbac 100%, tesatura jaquard.
  • Gluga inclusa, nedetasabila, recomandat a se impaturi in 3 si atasata la ceafa copilului mai mic de 6 luni.
  • Marsupiul SSC se potriveşte purtătorilor de toate dimensiunile. Toate curelele sunt complet ajustabile, surplusul de material rămas îl treceţi prin benzi elastice, ca la o curea obişnuită, neatârnând inestetic;
  • Cureaua ce fixeaza bretelele este extrem de rezistentă, uşor de ajustat, culisabila pe verticală, nu permite alunecarea bretelelor;
  • Cataramele de înaltă calitate ale acestui sistem de purtat fac ca centura din talie să nu se poată deschide accidental, pentru siguranta extra este prevazuta cu protectie suplimentara.
  • Se spală la maşină la 40°C. Nu înălbi. Uscare normală.
  • Calcă la temperatură medie. Nu curăța chimic.

Afișez toate cele 6 rezultate

Materialul punţii se distribuie uniform de la un genunchi la celălalt, funduleţul fiind mai jos un pic decât genunchii, în pozitia fiziologică de „M” (broscuţă). Astfel, şoldurile şi coloana vertebrală a copilului stau în cea mai sănătoasă şi mai confortabilă poziţie posibilă, nu atârnat.

Bretelele late şi centura distribuie uniform greutatea copilului pe şoldul şi umerii purtătorului (indicat celor cu probleme de spate).
Asiguraţi-vă că bretelele sunt strânse suficient pentru o potrivire perfectă pentru dumneavoastră şi copil. Bebeluşul trebuie să fie aproape de corpul dumneavoastră, permiţându-vă să aveţi o poziţie normală, fără să fie nevoie să vă aplecaţi pentru a compensa greutatea copilului.

Măsura unică facilitează purtarea bebeluşului de mai multe persoane, de diferite dimensiuni şi kg (ideal pentru o familie care doreşte să poarte bebeluşul într-un sistem adaptabil nevoilor fiecăruia).

Opţiuni de purtare în faţă şi în spate (nu se recomandă un SSC pentru purtarea pe şold pe termen lung pentru că greutatea ar apăsa pe umăr cu doar o singură breteluţă; pentru purtarea pe şold vă recomand un sling-ul reglabil, îl gasiţi pe această pagina: AICI).

Cu ajutorul unor ajustări adiţionale un SSC este ideal atât pentru purtarea bebeluşului, cât şi pentru alăptare. Când alăptaţi, lărgiţi puţin bretelele pentru a-i permite copilului să coboare mai jos în carrier.

Pentru siguranţă, asiguraţi-vă că aţi auzit click-ul când închideţi cataramele, ca să fiţi siguri că sunt închise bine.

SSC CASA este un Soft Structured Carrier (SSC) care se poate folosi pentru copii până la 20 kg.