Marsupii Ssc CASA +6 luni (70 cm - 90 cm)

recomandăVerificat
Superbe, comode, usor de reglat si nu in ultimul rand la bani putini. Sunt foarte multumita!
Georgiana Soare
Georgiana Soare
Iunie 21, 2021.
recomandăVerificat
Foarte multumita! 💙💙💙💙💙💙🙏
Flori Ciobanu
Flori Ciobanu
Mai 2, 2021.
recomandăVerificat
Recomand cu încredere. Foarte ușor de folosit, calitate superioara.
Dana Masca
Dana Masca
Aprilie 13, 2021.
recomandăVerificat
Sunt comode și foarte bine lucrate. Am început sa folosesc sistemul cumpărat la primul copil și am realizat ca, deși a fost intens folosit, arată ca nou 🥰. Sunt minunate și le recomand cu drag!
Maria Boicu
Maria Boicu
Aprilie 12, 2021.
recomandăVerificat
Am tot urmărit Casa Zamfirei, nefiind sigură dacă să achiziționez un marsupiu de aici sau nu... Mi-am făcut curaj până la urmă si mi-am luat modelul SSC CASA N7 Half Wrap Conversion +2. Când l-am văzut am rămas wow! În primul rând am rămas impresionată de rapiditatea cu care a fost livrat, de faptul că m-au informat că a fost predat curierului. In al doilea rând, materialele din care este confecționat marsupiul sunt de cea mai înaltă calitate. Bumbacul este unul extraordinar de moale si de plăcut la atingere❤️ El este foarte ușor, are doar cateva grame, și este și ușor de pus. Este comod la purtare și bebelul stă confortabil. Recomand achiziția unor protecții de bretele (eu am vazut ca aveau după ce am dat comanda 🤦‍♀️) pentru că într-adevăr bebelul vrea să le molfăie 😂. Raportul calitate-preț este unul extraordinar de bun. Sincer caut de mult un marsupiu, dar prețurile mi s-au parut mari si nejustificate. Cele de la Casa Zamfirei sunt mult sub piață ca prețuri, însă peste ca și calitate 😍 Le apreciez strădania de a aduce pe piața românească produse atât de faine și calitative la costuri accesibile tuturor. Felicitări, Casa Zamfirei! Sunt recunoscătoare! Vă aplaud și mă înclin! Recomand cu drag oricărei persoane care vrea să achiziționeze un marsupiu ❤️
Claudia Dionise
Claudia Dionise
Martie 18, 2021.
recomandăVerificat
Comanda a ajuns la mine intr-o zi, fetele cu care am vorbit au fost super amabile si m-au sfatuit ce ar trebui sa iau, iar bebele meu se pare ca este la fel de incantat ca si mine, va multumim ❤❤❤
Ana Maria Chirculeanu
Ana Maria Chirculeanu
Noiembrie 4, 2020.
recomandăVerificat
Am castigat pe grupul BabyWearing Constanta cu ocazia Saptamanii Internationale a Bebelusilor Purtati 2020 un discount pentru un sistem de purtare si nu am stat prea mult pe gand in al achizitiona 😅 Multumim pentru amabilitate si pentru timpul acordat. Comanda a ajuns a doua zi. Bebe de la prima purtare a fost foarte incantat 🥰
Iris Males Rebello
Iris Males Rebello
Octombrie 28, 2020.
recomandăVerificat
Recomand cu mare, mare drag. Comanda a ajuns la noi intr-o zi. Apreciez implicarea si promptitudinea. Atat eu cat si bebelina suntem foarte multumite. Plimbările noastre sunt minunate si va mulțumim mult pentru acest lucru! 😍❣
Mihaela Dascălu
Mihaela Dascălu
Septembrie 24, 2020.
recomandăVerificat
Foarte bun sistemul! Moale, usor, o lucrare asa fina si calitativa! O sa va recomand in toate cele 4 zari!
Mirela Georgiana Sipos
Mirela Georgiana Sipos
August 29, 2020.
recomandăVerificat
Foarte bun sistemul. Recomand cu mare încredere. Fetita mea de 7 luni sta în el și adoarme imediat când mergem la plimbare. Sigur nu l-ați dat cu praf de somn? ☺️
Adelina Rusu
Adelina Rusu
Aprilie 28, 2020.

Coletele se vor pregati pentru urmatoarea zi confirmarii comenzii pe site. Livrarea se va face in 1- 2 zile lucratoare, de la predarea coletelor, prin FAN Courier si vor fi anuntate prin e-mail (verificati si in spam!) si prin mesaj pe WhatsApp, astfel:

 • Recomandat pentru copii de peste 6 luni (7 kg, 70 cm) se poate folosi până la 25 kg.
 • Dimensiune punte : ssc standard : 35 cm latime, 38 cm inaltime;

Deasemenea gasiti si cateva modele brodate, broderia este realizata la masina de brodat, cu ata rezistenta, care nu se decoloreaza!

 • Confecţionat din bumbac 100% .
 • Marsupiul SSC se potriveşte purtătorilor de toate dimensiunile. Toate curelele sunt complet ajustabile, surplusul de material rămas îl treceţi prin benzi elastice, ca la o curea obişnuită, neatârnând inestetic;
 • Cureaua de la piept extrem de rezistentă, uşor de ajustat, culisabila pe verticală, nu permite alunecarea bretelelor;
 • Cataramele de înaltă calitate ale acestui sistem de purtat fac ca centura din talie să nu se poată deschide accidental, pentru siguranta extra este prevazuta cu protectie suplimentara.
 • Se spală la maşină la 40°C. Nu înălbi. Uscare normală.
 • Calcă la temperatură înaltă. Nu curăța chimic.

Afișez toate cele 7 rezultate

 • Reduceri!

  SSC CASA Florala

  275,00 lei
 • Reduceri!

  SSC CASA Piratilor

  275,00 lei
 • Reduceri!

  SSC CASA Jungla

  275,00 lei
 • Reduceri!

  SSC CASA Interstelara

  275,00 lei
 • Reduceri!

  SSC CASA Fluturas

  275,00 lei
 • Reduceri!

  SSC CASA Traditionala Model 1

  290,00 lei
 • Reduceri!

  SSC CASA Traditionala Model 3

  290,00 lei

ssc final

Materialul punţii se distribuie uniform de la un genunchi la celălalt, funduleţul fiind mai jos un pic decât genunchii, în pozitia fiziologică de „M” (broscuţă). Astfel, şoldurile şi coloana vertebrală a copilului stau în cea mai sănătoasă şi mai confortabilă poziţie posibilă, nu atârnat.

Bretelele late şi centura distribuie uniform greutatea copilului pe şoldul şi umerii purtătorului (indicat celor cu probleme de spate).
Asiguraţi-vă că bretelele sunt strânse suficient pentru o potrivire perfectă pentru dumneavoastră şi copil. Bebeluşul trebuie să fie aproape de corpul dumneavoastră, permiţându-vă să aveţi o poziţie normală, fără să fie nevoie să vă aplecaţi pentru a compensa greutatea copilului.

Măsura unică facilitează purtarea bebeluşului de mai multe persoane, de diferite dimensiuni şi kg (ideal pentru o familie care doreşte să poarte bebeluşul într-un sistem adaptabil nevoilor fiecăruia).

Opţiuni de purtare în faţă şi în spate (nu se recomandă un SSC pentru purtarea pe şold pe termen lung pentru că greutatea ar apăsa pe umăr cu doar o singură breteluţă; pentru purtarea pe şold vă recomand un sling fix/ pouch, îl gasiţi pe această pagina: AICI).

Cu ajutorul unor ajustări adiţionale un SSC este ideal atât pentru purtarea bebeluşului, cât şi pentru alăptare. Când alăptaţi, lărgiţi puţin bretelele pentru a-i permite copilului să coboare mai jos în carrier.

Pentru siguranţă, asiguraţi-vă că aţi auzit click-ul când închideţi cataramele, ca să fiţi siguri că sunt închise bine.

SSC CASA este un Soft Structured Carrier (SSC) care se poate folosi pentru copii până la 25 kg.