Marsupiu Ssc CASA inspirat din folclor+6 (70 cm - 90 cm)

Cei de la Fan Courier actioneaza cu maxima responsabilitate si in stransa colaborare cu autoritatile competente, respectand toate normele de igiena si preventie instituite de acestea si activitatea de curierat se desfasoara in conditii normale, fara restrictii sau limitari in nicio zona geografica.

Va recomandam totusi sa optati pentru plata cu cardul sau transfer bancar atunci cand plasati comenzi catre noi pentru a limita schimbul de numerar.

Asteptam pozele si impresiile voastre ca si pana acum, pe pagina noastra de facebook: CASA ZAMFIREI!

­čččččîŞ

Coletele se vor pregati in aceeasi zi daca solicitarea se face pana in ora 10.30 , daca se face dupa aceasta ora, in urmatoarea zi. Livrarea se va face in 1- 2 zile lucratoare, de la predarea coletelor, prin Fan Courier si vor fi anuntate prin e-mail (verificati si in spam!) si prin sms, astfel:

Ne-am dorit mult o colectie de marsupii inspirate din folclorul nostru bogat cu care speram sa va incantam atat ochii cat si sufletul.

Broderiile sunt realizate la masina de brodat cu ata de polyester, rezistenta si la decoloranti sau la alte solutii de scoatere a petelor.

  • Recomandat pentru copii de peste 6 luni (7 kg, 70 cm) se poate folosi p├ón─â la 25 kg, aprox 1,5-2 ani, 90 cm.
  • Dimensiune punte┬á: 35 cm latime, panou 38 cm inaltime;
  • Confec┼úionat din bumbac 100% .
  • Marsupiul SSC se potrive┼čte purt─âtorilor de toate dimensiunile. Toate curelele sunt complet ajustabile, surplusul de material r─âmas ├«l trece┼úi prin benzi elastice, ca la o curea obi┼čnuit─â, neat├órn├ónd inestetic;
  • Cureaua de la piept extrem de rezistent─â, u┼čor de ajustat, culisabila pe vertical─â, nu permite alunecarea bretelelor;
  • Cataramele de ├«nalt─â calitate ale acestui sistem de purtat fac ca centura din talie s─â nu se poat─â deschide accidental, pentru siguranta extra este prevazuta cu protectie suplimentara.
  • Se spal─â la ma┼čin─â la 40┬░C. Nu ├«n─âlbi. Uscare normal─â.
  • Calc─â la temperatur─â medie. Nu cur─â╚Ťa chimic.

Nu a fost g─âsit niciun produs care s─â se potriveasc─â cu selec╚Ťia ta.