Botosei Babywearing Marime Universala

Dragii noștri, Casa Zamfirei isi deruleaza activitatea normal în ceea ce privește livrarea solicitarilor voastre, deoarece atât atelierul cât și micul depozit se afla în curtea casei și doar eu ma voi ocupa în aceasta perioada de toate câte vor fi, ”de acasă” și mai mult de atât ,sistemele noastre de purtat vor avea preturi speciale cel puțin doua luni, astfel ca, voi faceți o achiziție buna, noi supravietuim situatiei!

Cei de la Fan Courier, deasemenea acționeaza cu maximă responsabilitate și in stransa colaborare cu autoritatile competente, respectand toate normele de igiena si preventie instituite de acestea si activitatea de curierat se desfasoara in conditii normale, fara restrictii sau limitari in nicio zona geografica.

Va recomandam totusi să optati pentru plata cu cardul sau transfer bancar atunci când plasati comenzi catre noi pentru a limita schimbul de numerar.

Pentru a trece mai frumos si plin de speranta aceasta perioada, așteptam pozele voastre, pe pagina noastră de facebook: CASA ZAMFIREI , fie ca sunteti intr-un apartament, cu bebe alinat de colici sau eruptii dentare sau pur și simplu de dragalasit fără motiv ori la curte cu copiii în casutele noastre!

Doamne ajuta sa trecem cu bine peste toate!!! 🌸🌸🌸🌸🌸

Coletele se vor pregati in aceeasi zi daca solicitarea se face pana in ora 12.00 , daca se face dupa aceasta ora, in urmatoarea zi. Livrarea se va face in 1- 2 zile lucratoare, de la predarea coletelor, prin Fan Courier si vor fi anuntate prin e-mail (verificati si in spam!) si prin sms, astfel:

  • Botosei lungi, caldurosi, special conceputi pentru bebelusi purtati, pentru a le incalzi piciorusele expuse la frig.
  • Sunt ideali pentru bebelusi cu picioare pufoase, daca ai un bebelus cu talpica foarte mica si ingusta ii vor fi marisori pe picior!!!
  • Confecţionati din doua straturi: la interior micropolar antipilling, iar la exterior fas impermeabil, materiale certificate Oeko Tex 100
  • Marime universala, porivita pana la 24 luni.
  • Se spală la temperaturi de 30 grade.
  • Se calcă la temperaturi joase.

Afișez toate cele 2 rezultate