Reduceri!

SSC CASA Traditionala Model 2

312,00 lei

 

 

În stoc

Gluga Marsupiu

Se realizează din aceleaşi materiale decorative cu sistemul de purtat ales, este utila: pentru a feri de privirile curioase un copil alaptat in sistem, pentru a feri fata de vant, praf daca bebe adoarme, pentru a-i sustine capul cat timp doarme.

Protectii bretele

Ştim cu toţii că bebeluşilor le place să molfăie tot ce prind în cale…atunci când dinţişorii dau să iasă… Aceste protecţii îţi vor fi de folos să păstrezi bretelele sistemului de purtat curat, să nu fie necesară spălarea lui la fiecare purtare. Sunt confecţionate din bbc 100%, materialul decorativ fiind acelaşi cu cel ales pentru confecţionarea sistemului de purtat selecţionat de dvs.

Descriere

SSC CASA este un Soft Structured Carrier, un port-bebe ergonomic, foarte comod pentru părinţi, care asigură copilului o poziţie corectă din punct de vedere anatomic.

Sustine partea inferioara a spatelui copilului, fiind recomandata numai copiilor care au un bun control al muschilor spatelui. Recomandat pentru copii de peste 6 luni (7 kg, 70 cm).

Opţiuni de purtare în faţă şi în spate (nu se recomandă un SSC pentru purtarea pe şold pe termen lung pentru că greutatea ar apăsa pe umăr cu doar o singură breteluţă; pentru purtarea pe şold vă recomand un sling.

Materialul punţii se distribuie uniform de la un genunchi la celălalt, funduleţul fiind mai jos un pic decât genunchii, în pozitia fiziologică de „M” (broscuţă). Astfel, şoldurile şi coloana vertebrală a copilului stau în cea mai sănătoasă şi mai confortabilă poziţie posibilă, nu atârnat.

Bretelele late şi centura distribuie uniform greutatea copilului pe şoldul şi umerii purtătorului (indicat celor cu probleme de spate).

Asiguraţi-vă că bretelele sunt strânse suficient pentru o potrivire perfectă pentru dumneavoastră şi copil. Bebeluşul trebuie să fie aproape de corpul dumneavoastră, permiţându-vă să aveţi o poziţie normală, fără să fie nevoie să vă aplecaţi pentru a compensa greutatea copilului.

Măsura unică facilitează purtarea bebeluşului de mai multe persoane, de diferite dimensiuni şi kg (ideal pentru o familie care doreşte să poarte bebeluşul într-un sistem adaptabil nevoilor fiecăruia).

Cu ajutorul unor ajustări adiţionale un SSC este ideal atât pentru purtarea bebeluşului, cât şi pentru alăptare. Când alăptaţi, lărgiţi puţin bretelele pentru a-i permite copilului să coboare mai jos în carrier.

Pentru siguranţă, asiguraţi-vă că aţi auzit click-ul când închideţi cataramele, ca să fiţi siguri că sunt închise bine.

SSC CASA este un Soft Structured Carrier (SSC) care se poate folosi pentru copii până la 25 kg.

Caracteristici :

 • Are întărituri suplimentare pe corpul carrierului pentru rezistenţă şi siguranţă;
 • Matlasat în jurul picioruşelor pentru confortul copilului;
 • Este fabricat din material 100 % bumbac, densitate 300-400 gr/mp;
 • Se potriveşte purtătorilor de toate dimensiunile. Toate curelele sunt complet ajustabile, surplusul de material rămas îl treceţi prin benzi elastice, ca la o curea obişnuită, neatârnând inestetic;
 • Confort maxim pentru adulţi,  centură ergonomică redefinită;
 • Cureaua de la piept extrem de rezistentă, uşor de ajustat, de culisat pe verticală, nu permite alunecarea bretelelor;
 • Catarame de înaltă calitate, fac ca centura din talie să nu se poată deschide accidental, in plus este prevazut cu protectie suplimentara.
 • Este foarte colorat şi atrăgător, atît pentru părinte, cât şi pentru copil;
 • Nu conţine părţi metalice sau care pot răni;
 • Fabricat în România, la un nivel înalt de calitate.
 • Pret de producator!!!

01. 20Eticheta 20SSC-page-002

Note:

1. Asiguraţi în permanenţă copilului suficient loc să respire şi nu-i blocaţi nasul sau gura cu hainele sau cu orice altceva!

2. Nu îl folosiţi înlocuind scaunul auto copii, ţinându-l în braţe în ssc!

3. Încercăm ca pozele să reflecte cât mai mult realitatea. Totuşi, nuanţa din poză este posibil să difere de cea a carrierului sau porţiunea din material aleasă să conţină alt design decât cel din prezentare.