Selectează o Pagină

Plata online cu cardul/Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi

Sisteme de purtat ergonomice platite cu cardul, online sau in rate fara dobanda prin card de cumparaturi

Pe www.casazamfirei.ro ai posibilitatea  sa platesti cu cardul, online, integral sau in 2-3 ratefixe fara dobanda pentru orice comanda. Cardurile acceptate pentru plata online in rate sunt:

  • Card Avantaj
  • BonusCard Garanti
  • BT Star Card 
  • Alpha Card

 

Informatii utile:

Card Avantaj (Credite Europe Bank)

 

Folosind CardAvantaj beneficiezi de 2-3 RATE fara dobanda sau plata integrala.

rate-card-avantaj_321x123-1Programul de plata in RATE fara Dobanda folosind cardurile de credit CardAvantaj este disponibil pentru cumparaturi online, pe site-ul www.casazamfirei.ro.

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selecteaza optiunea de plata “Fan Courier cu plata prin transfer bancar sau online cu cardul (in aria de acoperire) ” si alege modalitatea de plata dorita: plata in 2 sau 3 Ratefara dobanda sau plata integrala.
Platile online sunt procesate prin intermediul platformei Mobilpay.ro. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.
Pentru asistenta non-stop cu privire la cardurile CardAvantaj, apeleaza: CEBLine: 0801.000.000 (numar apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000.

BonusCard Garanti (Garanti Bank)

Folosind cardul Garanti Bank beneficiezi de 2 sau 3 RATE fara dobanda sau plata integrala.

Programul de plata in RATE fara Dobanda folosind cardurile de credit BonusCard Garanti este disponibil pentru cumparaturi online, pe site-ul www.casazamfirei.ro

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selecteaza optiunea de plata “ Fan Courier cu plata prin transfer bancar sau online cu cardul (in aria de acoperire) ” si alege modalitatea de plata dorita: plata in 2 sau 3 Ratefara dobanda sau plata integrala.
Platile online sunt procesate prin intermediul platformei Mobilpay.ro. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

 

BT Star Card (Banca Transilvania)

Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania pe www.casazamfirei.ro si beneficiezi de:

  •   2-3 RATE fara dobanda pentru orice plata, daca alegi plata in rate
  • Sunt incluse in programul Star Card  cardurile de cumparaturi:  Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.

bt3

Nu ai inca Star Card de la Banca Transilvania? Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:

–  in orice unitate Banca Transilvania

–  Online pe www.starbt.ro

– Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337 – pentru retele mobile sau din strainatate; 0800 80 CARD (2273) – din reteaua Romtelecom

 

 

 

 

Alpha Card (Alpha Bank)

Folosind Alpha Card beneficiezi de 2-3 RATE fara dobanda sau plata integrala.

Programul de plata in RATE fara Dobanda folosind cardurile de credit Alpha Card este disponibil pentru cumparaturi online, pe site-ul www.casazamfirei.ro.mastercard2visa_credit1

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selecteaza optiunea de plata “Fan Courier cu plata prin transfer bancar sau online cu cardul (in aria de acoperire) ” si alege modalitatea de plata dorita: plata in 2-3 Ratefara dobanda sau plata integrala.
Platile online sunt procesate prin intermediul platformei Mobilpay.ro. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.
Poti apela non-stop la numerele de telefon (021) 319 93 50 (tarif normal in reteaua Telekom Romania) sau (+40) 735.19.93.50 (tarif normal in reteaua Vodafone), pentru blocarea cardului in cazul unui furt sau al pierderii lui.
Totodata, pentru detalii suplimentare privind cardul tau poti apela (021) 319 93 50, accesibil de luni pana vineri, intre orele 09:00 – 17:00, sau le poti scrie pe e-mail la adresa alphacards@alphabank.ro.