Selectează o Pagină

Bine aţi venit!

noi

Eu sunt Mariana şi mă bucur să ne cunoaştem!

În martie 2010, apare în viaţa noastră o minune de băiat! Descoperim viaţa de familie completă!

În februarie 2011, după discuţii frumoase cu mămici pe un forum, hotărăsc să realizez un mei tai pentru comoara noastră de 11 luni. Mă documentez intensiv şi plec în căutare de cele necesare, croiesc, cos primul meu mei tai.

Cred că acesta a fost momentul esenţial în cele ce au urmat, pentru că descoperirea purtatului a fost, cred, la fel de importantă ca primul pas pe Lună!

În octombrie 2012 apare ȋn viața noastră, prințesa familiei, despre care, mai toți cred că o cheamă Zamfiruța, nume sub care m-am promovat. 🙂

Acum am devenit cu adevarat compleți și tot acum diversific gama de sisteme de purtat, descoperind pe rând, magia wrap-ului elastic, a sling-ului, a ssc-ului…puțin mai târziu, dar la timp pentru a ne bucura de purtat copiii noştri.

Până în 2013 promovăm, recomandăm şi realizăm sisteme de purtat tuturor prietenilor din anturaj, prietenii ne recomandă prietenilor lor, pe măsură ce gradele de rudenie se îndepărtează 🙂 de noi, ia fiinţă S.C. Casa Zamfirei S.R.L, devenind o mică afacere de familie, in 2015 alaturandu-mi-se si sotul.

Crestem de la an la an! Lucruri ce doar le visam au urmat sa ni se intample: de la metraje achizitionate la metru in 2011 ajungem sa avem o colaborare cu o tesatorie romaneasca unde ni se realizeaza tesaturi proprii, personalizate dupa dorintele noastre, ajungem sa avem o gama completa de sisteme de purtat foarte apreciate de catre parinti si nu in cele din urma ”Casa Zamfirei” devine marca inregistrata, Intentionam sa ne mărim atelierul, sa oferim si mai multe locuri de muncă in satul nostru…evoluăm si creăm amintiri frumoase. (ne mandrim deja cu o GALERIE impresionanta cu poze de toata frumusetea)

In aprilie 2017 (copiii fiind mai maricei 😀 ) pentru nevoia continua de perfectioulrike howernare, particip la ”Curs consultanti babywearing”, modulul basic organizat de HipHip.ro cu lector de la Die Trageschule Dresden, scoala care certifica mai peste tot in lume consultanti in babywearing.  In sfarsit am intalnit-o pe Ulrike Höwer!!!
M-am bucurat de cunoasterea ei profunda si m-am imbogatit! Probabil cel mai important om pe care am avut privilegiul sa-l cunosc, in toata povestea asta a mea ce tine de cativa ani. Parca, langa ea, inveti brusc miracolul vietii. De un calm ireal in lumea asta grabita, de o intelepciune ce nu o gasesti nici de ai citi 100 de carti de psihologie, filosofie…iar modestia le intrece pe toate. Un om frumos pe care speri sa-l revezi curand! cursanti

 

 

 

 

 

Vă mulțumim că existați, fără voi nu am fi reușit să ne autodepășim, să evoluăm, să ne simțim norocoși să aducem bucurie prin propriile puteri!

Cu drag,
Familia Zamfir