Marsupiu SSC

Solicitările primite în perioada 01-18.12 vor fi livrate în cel mai scurt timp posibil. Sarbatori_Fericite__Rumanian

Solicitările primite începând cu 19.12 vor fi livrate  din 04 ianuarie 2018 .

.

Livrările se vor face prin Fan Courier, astfel:

  • Recomandat pentru copii de peste 6 luni (7 kg, 70 cm) se poate folosi până la 25 kg.
  • Dimensiune punte ssc standard : 35 cm latime, 38 cm inaltime; Nu bifati extraoptiune!!!
  •                                   ssc toddler > 2 ani      : 45 cm latime, 46 cm inaltime.
  • Confecţionat din bumbac 100% .
  • Marsupiul SSC se potriveşte purtătorilor de toate dimensiunile. Toate curelele sunt complet ajustabile, surplusul de material rămas îl treceţi prin benzi elastice, ca la o curea obişnuită, neatârnând inestetic;
  • Cureaua de la piept extreme de rezistentă, uşor de ajustat, culisat pe verticală, nu permite alunecarea bretelelor;
  • Catarame de înaltă calitate al acestui sistem de purtat fac ca centura din talie să nu se poată deschide accidental, in plus este prevazut cu protectie suplimentara.
  • Se spală la maşină la 40°C. Nu înălbi. Uscare normală.
  • Calcă la temperatură înaltă. Nu curăța chimic.

Arată 1–9 din 17 rezultate

ssc final

Materialul punţii se distribuie uniform de la un genunchi la celălalt, funduleţul fiind mai jos un pic decât genunchii, în pozitia fiziologică de „M” (broscuţă). Astfel, şoldurile şi coloana vertebrală a copilului stau în cea mai sănătoasă şi mai confortabilă poziţie posibilă, nu atârnat.

Bretelele late şi centura distribuie uniform greutatea copilului pe şoldul şi umerii purtătorului (indicat celor cu probleme de spate).
Asiguraţi-vă că bretelele sunt strânse suficient pentru o potrivire perfectă pentru dumneavoastră şi copil. Bebeluşul trebuie să fie aproape de corpul dumneavoastră, permiţându-vă să aveţi o poziţie normală, fără să fie nevoie să vă aplecaţi pentru a compensa greutatea copilului.

Măsura unică facilitează purtarea bebeluşului de mai multe persoane, de diferite dimensiuni şi kg (ideal pentru o familie care doreşte să poarte bebeluşul într-un sistem adaptabil nevoilor fiecăruia).

Opţiuni de purtare în faţă şi în spate (nu se recomandă un SSC pentru purtarea pe şold pe termen lung pentru că greutatea ar apăsa pe umăr cu doar o singură breteluţă; pentru purtarea pe şold vă recomand un sling fix/ pouch, îl gasiţi pe această pagina: AICI).

Cu ajutorul unor ajustări adiţionale un SSC este ideal atât pentru purtarea bebeluşului, cât şi pentru alăptare. Când alăptaţi, lărgiţi puţin bretelele pentru a-i permite copilului să coboare mai jos în carrier.

Pentru siguranţă, asiguraţi-vă că aţi auzit click-ul când închideţi cataramele, ca să fiţi siguri că sunt închise bine.

SSC CASA este un Soft Structured Carrier (SSC) care se poate folosi pentru copii până la 25 kg.