Pink Paya

435,00 lei

Marime standard (baby) 42 cm inaltime, reglabil 30-40 cm latime!

Stoc epuizat

Descriere

ssc-wrap-conversion-pink1Bretelele late şi centura distribuie uniform greutatea copilului pe şoldul şi umerii purtătorului (indicat celor cu probleme de spate).

Asiguraţi-vă că bretelele sunt strânse suficient pentru o potrivire perfectă pentru dumneavoastră şi copil. Bebeluşul trebuie să fie aproape de corpul dumneavoastră, permiţându-vă să aveţi o poziţie normală, fără să fie nevoie să vă aplecaţi pentru a compensa greutatea copilului.

Măsura unică facilitează purtarea bebeluşului de mai multe persoane, de diferite dimensiuni şi kg (ideal pentru o familie care doreşte să poarte bebeluşul într-un sistem adaptabil nevoilor fiecăruia).

Opţiuni de purtare în faţă şi în spate (nu se recomandă un SSC pentru purtarea pe şold pe termen lung pentru că greutatea ar apăsa pe umăr cu doar o singură breteluţă; pentru purtarea pe şold vă recomand un sling.

Cu ajutorul unor ajustări adiţionale un SSC este ideal atât pentru purtarea bebeluşului, cât şi pentru alăptare. Când alăptaţi, lărgiţi puţin bretelele pentru a-i permite copilului să coboare mai jos în carrier.

Pentru siguranţă, asiguraţi-vă că aţi auzit click-ul când închideţi cataramele, ca să fiţi siguri că sunt închise bine.

SSC CASA este un Soft Structured Carrier (SSC) care se poate folosi pentru copii până la 20 kg.

Caracteristici :

  • Are întărituri suplimentare pe corpul carrierului pentru rezistenţă şi siguranţă;
  • Matlasat în jurul picioruşelor pentru confortul copilului;
  • Este fabricat din material 100 % bumbac, tesatura jaquard, densitate 230 gr/mp;
  • Se potriveşte purtătorilor de toate dimensiunile. Toate curelele sunt complet ajustabile, surplusul de material rămas îl treceţi prin benzi elastice, ca la o curea obişnuită, neatârnând inestetic;
  • Confort maxim pentru adulţi,  centură ergonomică redefinită;
  • Cureaua de la piept extrem de rezistentă, uşor de ajustat, de culisat pe verticală, nu permite alunecarea bretelelor;
  • Catarame de înaltă calitate, fac ca centura din talie să nu se poată deschidbretele-ssc-wrap-conversione accidental, in plus este prevazut cu protectie suplimentara.
  • Este foarte colorat şi atrăgător, atît pentru părinte, cât şi pentru copil;
  • Nu conţine părţi metalice sau care pot răni;
  • Fabricat în România, la un nivel înalt de calitate.

Note:

1. Asiguraţi în permanenţă copilului suficient loc să respire şi nu-i blocaţi nasul sau gura cu hainele sau cu orice altceva!

2. Nu îl folosiţi înlocuind scaunul auto copii, ţinându-l în braţe în ssc!

3. Încercăm ca pozele să reflecte cât mai mult realitatea. Totuşi, nuanţa din poză este posibil să difere de cea a carrierului sau porţiunea din material aleasă să conţină alt design decât cel din prezentare.