Politică de confidenţialitate

Politica privind folosirea datelor cu caracter personal

Acest document impreuna cu “ Termeni si conditii” si “ Politica de Cookies” reprezinta contractul dumneavoastra cu Casa Zamfirei.

Cine suntem?

Website-ul Casazamfirei.ro este operat de catre SC CASA ZAMFIREI SRL, cu sediul social in localitatea Dumbrava, comuna Itesti, judetul Bacau, inmatriculata la Registrul Comertului suub nr . J04/1143/2013, CUI: 32518362, tel. 0740215445, email office@casazamfirei.ro. Daca doriti informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati pe email, telefon sau prin posta.

Scopul acestei politici

Casa Zamfirei respecta dreptul asupra datelor dumneavoastra cu caracter personal ( termen care se refera la informatii privind orice persoana fizica identificata sau identificabila). De aceea, dorim sa ne asiguram ca intelegeti ce informatii culegem, cum si de ce le folosim, cui le putem dezvalui, ce masuri de securitate luam pentru a le proteja, ce drepturi aveti si cum vi le puteti exercita.

Prin accesarea acestui website si crearea unui cont de utilizator , declarati in mod expres ca aveti 18 ani impliniti si ca ne permiteti sa va folosim datele personale asa cum este descris in acest document. In caz contrar , va rugam sa nu folositi website-ul.

Modificari

Din cand in cand, putem modifica aceasta politica- pentru a reflecta eventuale modificari ale legislatiei, ale practicilor noastre interne, ale website-ului sau ale telhnologiei folosite, samd. Atunci cand reveniti pe site, va rugam sa verificati data ultimei actualizari si continutul eventualelor modificari.

In cazul efectuarii unor modificari semnificative, va vom notifica prin e-mail (trimis la adresa de e-mail specificata in contul dumneavoastra) sau printr-un anunt pe website.

Daca nu veti fi de acord cu modificarile, va rugam sa incetati folosirea website-ului. Vom considera ca acceptati modificarile aduse, daca veti continua sa folositi website-ulsi contul de utilizator dupa data actualizarii. Va puteti retrage , in scris, oricand acordul pe care l-ati dat pentru folosirea datelor dumneavoastra.

Informatii colectate

Date personale care va pot identifica

In momentul in care va creati un cont de utilizator folosind sistemul de inregistrare pus la dispozitie pe acest website, se colecteaza urmatoarele date personale:

  • Adresa de e-mail;

  • Parola de acces( aceasta parola o generati dumneavoastra in timpul crearii contului);

In lipsa acestor informatii este imposibila inregistrarea si crearea contului.

Ulterior inregsitrarii si autentificarii, precum si atunci cand achizitionati un produs , va putem solicita sa introduceti si alte informatii , precum:

  • Nume si Prenume;

  • Adresa de facturare si/ sau adresa de livrare;

  • Numarul de telefon;

  • daca este cazul- date privind sociecatea comerciala pe care o reprezentati( in numele careia faceti achizitia) si profesia dumneavoastra;

  • alte informatii necesare facturarii;

In viitor, daca va vom solicita si alte date personale, va vom informa si va vom cere acordul expres pentru utilizare si stocare.

Informatii anonime

Prin Cookies si Tag-urile de actiune pe care noi si partenerii nostrii le folosim pe acest website, putem avea acces la informatii anonime ce au legatura cu dumneavoastra:

  • Adresa IP;

  • tara si serverul la care dispozitivul dumneavoastra este conectat;

  • Sistemul de operare utilizat, tipul de browser si de dispozitiv pe care le folositi;

  • Configurarea Java sau a Cookies-urilor;

  • Preferintele dumneavoastra de cumparare si comportamentul dumneavoastra pe acest website( paginile pe care le-ati vizitat, cautarile pe care le-ati facut si produsele pe care le-ati vizualizat si/sau cumparat, data si ora vizitei si a comenzii, numarul de vizite si comenzi, numarul de vizite pe sesiune si pe tip de server, adresele URL de unde ati venit pe website-ul nostru; timpul petrecut pe fiecare pagina/sesiune);

  • Aplicatii si plug-inuri , precum si orice termeni folositi in cautarea pe website-ul nostru;

  • Adresa website-ului care v-a condus catre site-ul nostru.

Colectam aceste informatii intr-o maniera care nu permite identificarea dumneavoastra personala. Este posibil , totusi, ca la un moment dat ca aceste informatii sa poata fi asociate cu identitatea dumneavoastra DACA aveti cont de utilizator pe website-ul nostru.

Va rugam sa cititi mai multe despre tipurile de Cookies si modul in care le folosim ( inclusiv cum sa le dezactivati), pe pagina cu detalii despre Politica de Cookies.

Ce facem cu aceste informatii ?

Avem nevoie de aceste informatii:

  • Pentru a va inregistra ca utilizator al website-ului , pentru a va crea contul si comunica cu dumneavoastra;

  • Pentru a procesa si livra comenzile dumneavoastrasi pentru a va informa despre statusul acestora;

  • Pentru a emite facturile aferente comenzilor si a procesa platile;

  • Pentru a va informa prin e-mail in legatura cu anumite oferte promotionale sau reduceri speciale;

  • Pentru a va oferi informatii despre serviciile sau produsele oferite de noi sa de catre terti;

  • Pentru a participa la tombole, concursuri sau sondaje, sa puteti completa chestionare si sa puteti comanda carduri cadou sau vouchere de pe site-ul nostru;

  • Pentru ca dumneavoastra sa puteti face comentarii sau sugestii pe website-ul nostru;

  • Pentru publicitatea targetata comportamental: ca sa va putem trimite reclame si nunturi personalizate cu cele mai relevante produse, servicii si oferte;

  • Pentru a va putea oferi o experienta pe site personalizata;

  • Pentru a urmari traficul anonimizat, nivelul de activitate si modurile de folosire ale website-ului;

  • Pentru a imbunatati campaniile noastre de marketing si promovare;

  • Pentru a putea identifica si preveni fraudele si abuzurile pe website;

  • Pentru a imbunatati functionarea si adminsitarrea website-ului;

Va vom informa daca , in viitor, vom dori sa folosim datele dumneavoastra si pentru alte scopuri decat cele de mai sus, iar dumneavoastra veti avea posibilitatea sa cceptati sau sa refuzati.

Alte utilizari:

Analizam datele agregate in vederea stabilirii preferintelor utilizatorilor. De asemenea , analizam datele demografice si interesele vizitatorilor, informatiile primite despre paginile vizualizate in procesul de cumparare sau informatiile privind campaniile speciale de marketing, datele culese in fisierele jurnal ale serverelor noastre, informatiile primite de la agentii nostri de analiza a website-ului sau datele primite in urma concursurilor sau sondajelor.

Primim rapoarte de la serverele de anunturi terte, servere de continut sau agenti de analiza ai website-ului care ne spun cat de eficiente au fost anunturile.

Mai culegem informatii si:

Pentru Sondaje Online

In scopul imbunatatirii serviciilor noastre, este posibil sa va rugam sa completati in mod voluntar sondaje. Informatiile rezultate pot fi colectate si analizate de noi sa de catre un tert partener. Daca nu doriti sa participati la un sondaj, puteti sa refuzati in momentul in care sunteti intrebat despre disponibilitatea dumneavoastra de a participa.

Pentru Concursuri si Licitatii

Atunci cand organizam concursuri sau o eventuala licitatie, in cazul in care veti participa la acest tip de eveniment, va putem solicita informatii de contact- pentru a administra concursul/ licitatia, pentru a trimite e-mail-uri promotionale cu acordul dumneavoastra, pentru a informa castigatorul si pentrui a face publica lista castigatorilor in conformitate cu legislatia in vigoare.

Pentru anunturi promotionale, e-mail personalizat si newslettere

Pentru a va oferi buletine informative( newsletter) si e-mail-uri cu continut promotionale este necesar sa fiti abonati la acest serviciu. Pentru a va dezabona, va rugam sa urmati instructiunile de dezabonaredin e-mailul primit de la noi sau sa trimiteti un e-mail cu cererea dumneavoastra de dezabonare la office@casazamfirei.ro.

Pentru evidenta corespondentei

Daca ne contactati prin intermediul formularului pus la dispozitie pe website sau prin telefon, e-mail sau scrisoare , vom tine o evidenta a corespondentei si va putem solicita numele, adresa de e-mail si informatii despre comenzi, pentru a va trimite un raspuns. Corespondenta va fi pastrata intr-un dosar separat , pentru dumneavoastra.

Pentru reclame online si publicitate targetata comportamental

Cu informatiile colectate va vom putea furniza reclame si continut relevant pentru dumneavoastra. Putem folosi, de asemenea , parteneri, pentru a ne ajuta in furnizarea de continut si de reclame personalizate, prin utilizareade cookies in timpu ce navigati pe Internet.

Pentru a va informa despre publicitatea online targetata comportamental si cum sa refuzati reclamele online servite de diverse companii pe baza comportamentului online al utilizatorilor, va incurajam sa vizitati paginile Consumer Opt-Out sau The Self-Regulatory Program for Online Behavioral Advertising.

Pentru utilizarea website-ului

Urmarim obisnuintele utilizatorilor website-ului casazamfirei.ro pe parcursul sesiunii online pe website( inclusiv ce pagini, informatii si produse vizualizeaza in timpul navigarii si ce anume adauga in cosul de cumparaturi sau achizitioneaza). Folosim adresa Ip pentru a diagnostica activitatea site-ului nostru si/sau a aplatformei software si de administrare a site-ului nostru, precum si pentru a aduna informatii demografice. Putem trimite statistici agregate despre paginile vizualizate in website-ul nostru, despre vanzari si informatii despre cumparaturi cu firme terte.

Dezvaluim informatii colectate doar:

  • Angajatilor, consultantilor si persoanelor autorizate legal care au nevoie sa le cunoasca;

  • Companiilor din grupul din care fac/ vor face parte Casa Zamfirei , actionarii sau asociatii sai;

  • Tertilor/Parteneri care ne furnizeaza servcii ( precum : furnizori de platforme e-commerce, curieri/posta care livreaza produsele, serverelor de gazduire website, celor care asigura serviciu suport clienti, cei care presteaza servcii de monitorizare si optimizare a website-ului, alte companii care ne ajuta/ ne pot ajuta sa transmitem comunicari si oferte promotionale,parteneri care difuzeaza reclame personalizate, alte firme autorizate de Casa Zamfirei. Partenerii nostrii sunt : Google, Facebook, WordPress, Woocommerce, Instagram, Smartsupp, servicii de contabilitate….).

Avem relatii contractuale cu acesti terti parteneri , pentru a asigura securitatea datelor dumneavoastra, la care ei pot avea acces prin intermediul website-ului nostru. Acestia sunt de acord sa adere la standardele ridicate pentru furnizarea de produse si servicii de calitate, si pot folosi datele dumneavoastra doar in scopurile agreate cu Casa Zamfirei.

Detaliile de plata online (precum numerele cardurilor de credit sau debit folosite) sunt furnizate direct catre partenerul nostru bancar- MobilPay. Casa Zamfirei NU are acces si nu stocheaza nici o informatie legata de plata online. Toate informatiile ( date cu caracter personal ) rezultate in urma procesului de plata cu cardul sunt preluate, prelucrate si stocate de catre partenerul nostru – platforma de plati online mobilPay. Va rugam sa cititi Politica mobilPay privind datele cu caracter personal.

In ce situatii datele dumneavoastra pot fi dezvaluite sau transferate catre alte persoane:

  • In cazul unei vanzari, reorganizari, fuziuni sau asocieri de companii ce implica activitatea Casa Zamfirei. In acest caz , veti fi notificat prin e-mail; sau printr-un anunt afisat pe prima pagina a website-ului Casazamfirei.ro

  • daca a fost comisa o infractiune sau a fost facuta o plangere privind continutul pe care l-ati postat pe website-ul nostru;

  • Daca este nevoie sa protejam interesele Casa Zamfirei , companiile afiliate sau pe ceilalti utilizatori;

  • daca suntem obligati prin lege sau la solicitarea unei autoritati competente;

Casa Zamfirei NU vinde si NU inchiriaza altor firme datele dumneavoastra personale.

Prin accesarea si navigarea pe website-ul nostru, ne dati acordul dumneavoastra expres pentru a transfera datele dumneavoastra personale pe serverele Keyhost ( unde avem gazduire platita – instalate in Romania si

in tari din Uniunea Europeana unde se pot afla serverele unora din partenerii nostri comerciali ( doar in scopurile indicate in acest document).

Protectia datelor colectate

Ne straduim sa protejam datele personale colectate. Luam masuri interne adecvate si rezonabile- tehnice si de securitate- impotriva accesului neautorizat, distrugerii sau pierderii accidentale a datelor chiar daca nu exista masuri de securitate 100% eficiente si nu putem oferi garantii privind eficienta totala a protectiei. Casa Zamfirei nu va fi responsabila cand pierderea datelor rezulta dintr-o cauza ce nu tine de noi si nici pentru actiunileunor terti ce ar putea folosi datele in mod neautorizat sau fara respectarea legii.

Stocam informatiile despre dumnevoastra pe servere securizate, Keyhost (Romania). WordPress ( furnizorul platformei WooCommerce si a bazei de date ce deserveste wesite-ul nostru) si ( furnizorul de hosting al lui WordPress) isi asuma obligatii specifice privind securitatea datelor stocate pe serverele pe care le opereaza. Mai multe detalii gasiti pe site-ul Woocommerce.

De asemenea , atunci cand va introduceti datele prin intermediul contului de utilizator, criptam informatia cu tehnologia Secure Socket Layer.

Datele privind cardul bancar

Nu avem acces, nu colectam si nu stocam datele dumneavoastra privind platile pe care le faceti cu cardul de credit sau debit. Acestea sun colectate, folosite si stocate de catre mobilPay( firma partenera pentru procesarea securizata a platilor cu cardul). Pe baza contractului cu mobilPay, am primit toate asigurarile necesare privind siguranta si protectia acestor date. Casa Zamfirei nu va fi responsabila fata de dumneavoastra daca mobilPay nu respecta conditiile contractuale. Va rugam sa cititi Politica mobilPay privind datele personale pe care le colecteaza si cum le poate folosi.

Durata folosirii/stocarii datelor cu caracter personal

In mod normal , retinem pe servere datele personale pe care le colectam de la dumneavoastra atat timp cat contul dumneavoastra este activ.

Dupa ce alegeti sa dezactivati acest cont, vom mai pastra datele pe o perioada rezonabila- pentru indeplinirea obligatiilor noastre legale( fiscale , conform legislatiei in vigoare facturile trebuiesc pastrate in arhiva timp de 10 ani), pentru colectarea eventualelor sume datorate, pentru depanarea unor probleme tehnice, pentru solutionarea eventualelor dispute si acordarea de asistenta in cazul unor investigatii oficiale sau pentru alte actiune permise de lege.

Drepturile dumneavoastra

Aveti dreptul :

  • Sa verificati , sa completati si sa modificati datele dumneavoastra pesonale introduse in contul de utilizator pe care l-ati creat pe website-ul nostru;

  • Sa ne solicitati sa va comunicam ce date personale detinem si folosim despre dumneavoastra;

  • Sa ne solicitati sa actualizam, sa corectam, sa blocam sau sa va stergem datele personale daca sunt completate incorect, inexacte sau prelucrate incorecte;

  • Sa ne solicitati sa anonimizam acele date pe care nu le prelucram in mod legal;

  • Sa va opuneti, in orice moment, la prelucrarea datelor dumneavoastra personale, din motive intemeiate si legitime legate de situatia dumneavoastra specifica;

  • Sa va opuneti, in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele sa fie folosite pentru marketing direct sau dezvaluite unor terti in acest scop;

  • Orice alt drept stabilit prin legea nr. 677/2001 ( pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date) si prin legea nr. 506/2004( privind prelucrarea datelor cu caracter personale si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice);

In mod gratuit , puteti accesa si interveni asupra datelor dumneavoastra personale pe care le folosim, contactand in scris Casa Zamfirei (office@casazamfirei.ro) . Cererea trebuie datata si semnata de catre dumneavoastra. Daca veti avea mai mult de o cerere de acces intr-un an, este posibil sa percepem o taxa, potrivit prevederilor legale.

De asemenea aveti dreptul sa va adresati ANSPDCP sau instantei , daca veti considera ca v-am incalcat drepturile privind protectia datelor cu caracter personal.

Link-uri catre alte website-uri

Casazamfirei.ro poate contine link-uri catre alte website-uri ( care, la randul lor, pot colecta informatii despre dumneavoastra). Va incurajam si va recomandam sa cititi cu atentie politicile de confidentialitate si conditiile de utilizare ale acestorta si sa actionati in consecinta. Casa Zamfirei nu este responsabila pentru practicile respectivelor site-uri web privind folosirea datelor personale.

Data ultimei actualizari : 24.05.2018

Semneaza echipa Casa Zamfirei