Politică de confidenţialitate

   Politica de confidentialitate

SC Casa Zamfirei SRL respectă legile în vigoare privind confidenţialitatea datelor. www.casazamfirei.ro şi SC Casa Zamfirei SRL se angajază să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terţi. Datele vor fi utilizate numai în scopul stabilirii contactului cu clienţii săi şi derularea comenzilor precum şi în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcţionarea site-ului şi a ofertelor acestuia.

SC Casa Zamfirei SRL nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terţi (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.casazamfirei.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta să fie ştearsă din baza de date.

Toate informaţiile personale vor fi utilizate exclusive pentru facturarea şi livrarea produselor.

     Nota de informare privind protectia datelor personale.

In conformitate cu  LEGEA nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata cu LEGEA nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Casa Zamfirei S.R.L in calitate de  proprietar si operator al magazinului online www.casazamfirei.ro  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: accesul utilizatorului la toate functiiile site-ului si derularea in conditii optime a activitatii de comert electronic (creare de cont, plasarea comenzilor, prelucrarea comenzilor, facturarea,  livrarea, etc.). Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.

Utilizatorul este obligat sa furnizeze datele solicitate in formularul se inscriere si formularul de comanda si  isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea acestor date. Refuzul de a furniza datele va limiteaza accesul la unele dintre functiile site-ului si la serviciile de comert electronic oferite de Casa Zamfirei SRL prin magazinul www.casazamfirei.ro

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care  va privesc si sa soliciti stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi  va rugam sa trimiteti un email la  office@casazamfirei.ro.

Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil.